Maraton - 2023

Tilos Maraton 2023. június 5-18 között

Idén az előző évekből ismert FM és online térben zajló Tilos elMaratonos adománygyűjtő hét összeolvad az évtizedes múltú hagyományos Tilos Maraton fesztivállal! Június 5-től 9-ig az FM90.3-on és az online térben készülünk idén is tematikus adásokkal. 9-én beköltözünk a Dürer Kertbe, ahol 9 napon át maratoni adománygyűjtő fesztiválunkkal várunk mindenkit, egészen június 18-ig. Támogass minket, hogy folytathassuk a rádiózást.

A KORÁBBI MARATONOK PROGRAMJA:

Aukciók

Nézd meg a különleges művészeti alkotásokat
és aukciós ritkaságokat.

Az aukciók teljes bevétele
a Tilos Kulturális Alapítványt gazdagítja.

facebook esemény

A maraton teljes programját a facebookon itt találod.
Keresd a facebookon a kapcsolódó eseményeket,
amik a részletesebb programot is tartalmazzák.A DÜRER KERT PROGRAMJA

06.09. péntek, WARM(n)UP

A csillogó szemű új önkénteseink seregei simán vették az új beléptetőrendszer akadályait. Egyetlen elégedetlenkedő maratonlátogatóval sem találkoztunk, hála nekik a legjobb buli ezen a napon a kapuknál volt. az adománypult saját kacsalábon forgó konténert kapott, így a komoly szervezést igénylő ki-és bepakolás a kezdetek után minimális időt vesz igénybe. világítást csiholni itt nem volt egyszerű, de a Tilos önkéntesei nem ismernek lehetetlent. a Haza és haladás két ikonikus étellel készült: Pálos Gyuri palóc gulyása és Czabán Gyuri chili con carnéja azonban nem várt akadályok miatt csak meglehetősen későn tudott elkészülni, ugyanis kilyukadt az egyik bogrács és széles sugárban folyt a forrni készülő víz, egyenesen bele a gázrózsába. (egy szakember egyszer magyarázza majd el, hogyan tud ekkora lyuk keletkezni főzés közben egy zománcozott bográcson).

A péntek reggeli özönvízszerű esőzés következményeit egy rakás széna és két vasvilla segítségével tüntették és az önkéntesek és este már a Zuboly tarolt a nagyszínpadon.

Az első nap krónikája nem lenne teljes az első kintről adott műsor nélkül. Köszönet Szögi Ádám munkájáért, mert tökéletesen szólalt meg az Utcaradió. Benne Szalai Bori, Orbán Gábor, Pálos György és a tombola Fecó.

Köszönjük az önkéntesek Cziráki Nándor, Czabán György, Domino, Fülöp Viktória Indi, Ginger, Gyarmati-Szabó Rózi, Győri Csilla, Horváth Ádám, Koch István, Majdán Kinga, Marton László, Nagy Anita, Németh Szabolcs, Pálos György, Pánczél László Hanglemezbarát, Statev Melinda, Susán Eszter és Szögi Ádám munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:00 ~ Halk Zenekar
20:30 ~ ZUBOLY
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ NADAV DAGON (IL)
00:00 ~ Labek & Chrobak
01:30 ~ Kristóf Kelemen
03:00 ~ MΣO CULPA
TEREM:
20:30 ~ Szüreti Veszedelem
21:30 ~ Kronoszinklasztikus Infundibulum
22:30 ~ Siketfajd
23:30 ~ Verőköltő
01:00 ~ OPTIMAL TECHNO: Placid, Zefyr, Maks
CÖKXPON:
20:00 ~ Nándesz
21:30 ~ Marcel
23:00 ~ ADRIAN NEWGENT (NL) - Live
00:30 ~ Önismereti Diszkó
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Urban Vinyl
00:30 ~ JON KENNEDY (UK)
02:30 ~ Infragandhi

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.10. szombat, PSZICHEDELIKUS NAP

Köszönjük az önkéntesek Békési Zsuzsa, Bérczi Nikolett, Chochol Etelka, Csepregi Tímea, Dominó, Fülöp Viktória Indi, Gyarmati-Szabó Rózi, Hameed Mansoory, Jakab Imola, Kállai Gabriella, Karafiáth Balázs, Kisgé, Koch István, Kóczán Andrea, Kóczán Károly, Kovács Erik, Kovács Kamilla, Löfflinger Krisztina, Lopkovitz Bianka, Majdán Kinga, Nagy Anita, Orbán Gábor, Oroszi Iván, Rahina Mansoory, Schtrausz Ági, Schwanzer Petronella, Sinkó Bori és Szögi Ádám munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:30 ~ Earth Jam
20:30 ~ KORAI ELECTRIC
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ ONOGANA (IL)
00:00 ~ Vedat Akdağ (TR)
01:30 ~ Adam Salman
03:00 ~ AURAFOOD - Live
TEREM:
20:30 ~ DüBel
21:30 ~ Transnomad
22:30 ~ GRABANC
00:00 ~ Agavoid
01:00 ~ Yorgos
03:00 ~ Atomik & Gördön
CÖKXPON:
19:00 ~ Dj Ramses (NL)
21:00 ~ Papa & Alagi
22:30 ~ Bodoo
00:00 ~ Switch Nollie
01:30 ~ Tsu
03:00 ~ Katamii
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Puti Putte
00:30 ~ Dj Sanyi
02:30 ~ Azaki

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.11. vasárnap, CSALÁDI ÉS GYEREK NAP

Varázslatos hangulattal indult ez a nap. Az eső nem csak a levegő frissességét, de szivárványt is hozott. A Dürer pedig azzal vette el aporzó föld és a sár erejét, hogy szalmabálát hozatott, amit pillanatok alattbirtokba vettek a gyerekek és egy órán belül már minden gyerkőc szalmás hajjalszaladgált - a legtöbb látogató örömére -. Készültek a fantasztikus vega és vegán ételek, miközben a színpadon a Street Sixteenolyan energiával csapott a húrok közé, hogy mindannyian meglepődtünk. A fiataltizenévesek csapatának punk-hardcore-grunge bulija a Punk Napon is megálltavolna a helyét! Felnőttek és gyerekek egyaránt önfeledten ugráltak, táncoltak.

A RUTKAI BORI BANDA még egylapáttal rádobott a szalmaszálas tánchangulatra, sőt egy nézőt, a 10 évesdobost, Kevint is a színpadra hívták egy kis közös zenélésre.Chochol Etelka papírworkshopja és a Soup Bábtársulat bábszínháza minden évben visszatérőkedves elem a családi napon, illetve beindultr Kállai Gabriella arcfestése és emiatt egyre több tigris, oroszlán, pillangó, űrlény és máskülönös apró népek lepték el a kertet. A tombola – amit Rutkai Bori Ivánnal és Judittal celebrált - pedig újra megmutatta, hogy milyen őszintén gondolkodnak a gyerekek. A főnyereményt ugyanis megint felajánlotta a kihúzott nyertes valakinek, aki IGAZÁN vágyott rá.

A Cökxpón sátorban a Banyek: Birds&Rain - koncert, kísérleti zene workshop és hangszersimogató - nagy siker volt,reméljünk, hogy nem utoljára talákoztunk velük ezen a családi napon. Az adománypultban ezen a napon szolgálatot teljesítő önkéntesek, de derekasan állták az érdeklődők rohamát: este 8:30-ig meg sem álltak. A cateringstáb: Kriszta, Dénes, Dominó, Zsuzsi, Géza, Kisgé, Bianka és Indi, valamint Sinkó Bori és csapata hozta a gyerekbarát menő menüt. A bográcsolásnehezen indult, a víz csak nem akart forrni, az áramellátás is akadozott egyideig, valamint az eredetileg meghirdetett lucskos káposzta a Helyettes Reggeli egyik tagjának betegsége miatt elmaradt, de ahogy amondás tartja: innen szép nyerni. Fűszeres vega zöldség curry, joghurtos-rozmaringos csirkemell, zöldborsópesztó és paradicsomszósz készült a tésztához, ami egyesek szerint masni tészta, mások nyakkendő tésztának mondják, olaszul pedig pillangó, de minden néven nagyon népszerű volt. Ezen a napon 150 bográcsjegy kelt el és ezen felül 50 adag étellel sikerült jól lakatni az önkénteseket és a Dürerstaffot is.

Köszönjük az önkéntesek Bezsenyi Tomi, Cziráki Nándor, Dénes, Dominó, Fülöp Viktória Indi, KisG, Lopkovitz Bianka, Máthé Krisztina, Nádor Liza, Oroszi Iván, Pánczél László Hanglemezbarát, Schtrausz Ági, Sereglei András (Bandó), Sinkó Bori, Sugár János, Szijas Ákos, Szögi Ádám, Tóth Szabi és Zsuzsi munkáját!

, Gyarmati-Szabó Rózi

KERTI SZINPAD:
15:00 ~ Street Sixteen - koncert
17:00 ~ RUTKAI BORI BANDA
18:00 ~ Tombola!
20:00 ~ Project 333
KERTI PROGRAMOK:
14:00 ~ arcfestés: Kállai Gabriella
kézművesek: Chochol Etelka
14:00 ~ Dj Tomanek, Dj Pajtás, Dj Nándesz
20:00 ~ FabMix & Dj Maandjet
TEREM:
16.00 ~ Soup Bábtársulat

CÖKXPON:
14:00 ~ Birds & Rain - Hargitai András (Banyek) interaktív audio installációja szintetikus eső- és madárhangokkal
17:00 ~ Telesport

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.12. hétfő, VILÁGZENE NAP

A Maraton hétfői mindig a hétvége utáni megnyugvást, újratöltődést jelentik. Napsütés, jóidő, végre asztali beszélgetések, jövés-menés. A sz(c)éna vagy szalma is eldőlt (szalma!) és kellemesen erodálódó illatot, már-már szagot kezdett el árasztani, ami a városiaknak elhullott állatot idézett, de mindenki másnak autentikusnak tetszhetett... A Kerti színpadon az Erdőfű hagyományos népzenével nyitott, majd a Mordái fiatal csapata tette meg tétjét a folk sűrű erdejében való eligazodásra. A színpadot a Tombola zárta, a jegyek kiválasztása legalább akkora örömöt okozott, mint a megnyert cuccok (pedig azok is nagyot).

Bent közben a Nevetek zenekar fergeteges majd' háromórás táncházat csinált, volt hallgató, aki először vett részt ilyesmiben, és jó érzésekkel távozott. A nagyterem már a nagy formátumú (a decibel versenyt sem megvető) bulik terepe volt. A Duckshell és a Besh-o-drom egymást imádva tette magáévá a közönség szimpátiáját, a technika ördögével is megküzdve.

A Cökxpon sátor a mindig megbízható, vízparti-nyáresti táncolós hangulatot hozta ma is. Az adománypult önkéntesei fáradtságot nem ismerve vezették be a látogatókat a könnyed, önfeledt adományozás érzésébe. Közben a bográcsok körül hagymakönnyes, füstbelábadt tekintetű főzők kedves sürgés-forgását sem nélkülöztük. Az Eklektik stáb trauma tokánya híres lett - kinek a múltja derengett fel, kinek a Traumatológia - a Jambalaya meg a kreolkolbász műfaját hozta kicsit közelebb hozzánk, a csetesek jóvoltából.

Az egész nap folyamán tapintható volt az a jó "kint lenni a maratonon" érzés. Ajánljuk!

Köszönjük az önkéntesek Ápoló, Batman, Bartosik Péter, Batári Sándor, Csepregi Tímea, Fülöp Viktória Indi, Germán Györgyi, Gyarmati-Szabó Rózi, Hajdu József, Holecz Lívia, Iványi Dániel, Juhász Balázs, Juhász Vera, Kemény Csaba, Kis Attila, Kossuth Gábor, Latorczai Balázs, Maton László, Nagy Anita, Lopkovitz Bianka, Pánczél László Hanglemezbarát, Patrika, Pónus Fanni, Primusz Éva, Schtrausz Ági, Sinkó Bori, Szögi Ádám és Tóth Ági munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:00 ~ Erdőfű zenekar
20:30 ~ MORDÁI
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ DUCKSHELL
23:30 ~ BESH O DROM
TEREM:
20:00 ~ NEVETEK - Balkán Táncház
CÖKXPON:
19:00 ~ La Fuente / SavaBorsa
21:00 ~ Zahár Fanni
22:30 ~ Shivacult / Foliage (IND)
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Tigris és Volkova
00:30 ~ Dj Suefo & DP Morgan

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.13. kedd, JAZZ NAP

Köszönjük az önkéntesek Barotányi Zoltán, Csák Róbert, Csepregi Tímea, Cserna-Szabó András, Fülöp Viktória Indi, Gyarmati-Szabó Rózi, Holczer-Nagy Emese, Komlós Ágnes, Lánczi Éva, Markó Tibor, Marton László, Oroszi Iván, Patrika, Pirityi Emese, Pónus Fanni, Schtrausz Ági, Sinkó Bori, Tálos Lőrinc, Temesvári András munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:00 ~ Sokkal Másabb
20:30 ~ ÁGOSTON BÉLA QRTET
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ NAGY EMMA QUINTET
00:00 ~ RANDOM SZERDA:
Barabás Lőrinc - trumpet
Szabó Dániel - keys
Jónás Géza - double bass
Klausz Ádám: drums
TEREM:
22:00 ~ LESS IS MORE
23:00 ~ GENTRY SULTAN
01:00 ~ SAUROPODA
CÖKXPON:
20:00 ~ Kovacs The Hun
22:30 ~ Eril Fjord & Mintaka
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Farseers Collective
00:30 ~ Suhov

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.14. szerda, REGGAE NAP

Elsőnek egy angol házaspár érkezett, akik a Reggae Nap rendszeres látogatói és most azt az információt kapták, hogy egész nap szól majd a reggae. Bár még jó ideig csendben üldögéltek, de addig is gazdagodtak a Tilos Rádióról szóló történetekkel, legendákkal, amit a főzésre érkező csapattagok prezentáltak. Elindult a NAGY BOGRÁCSVERSENY, amiben a Futó Kaland indiai varázslata (deshi masoor dhal) és a Szex-Akció Hírcsoport káposztás kondérja csapott össze. A két bográcsban négyféle hús rotyogott úgy, hogy az indiai vegán étel volt. Közben beindult a G Ras & Roots 4Ward a színpadon, aminek külön szépsége volt, hogy az énekesnő a hátára kötözött 7 hónapos (hangtompítós fejhallgatós) gyerekével énekelt, táncolt, sőt volt, hogy G-Ras-szal a kicsi apukájával énekeltek duettet akusztikus szendvicsbe csomagolva a kicsi és a közönség szívét. A LADÁNYBENE 27 tökéletesen felépített programját már mindkét elkészült bogrács illata is körüllengte, ami extra ízt adott a közönséget énekeltető csapat által teremtett remek hangulatnak. Minden helyszínen igazi chill volt, miközben a gyerekek újra, meg újra felfedezték a szalma által nyújtott végtelen játéklehetőséget.

Köszönjük az önkéntesek Beda Szabolcs, Csepregi Tímea, Fülöp Viktória Indi, Gyarmati-Szabó Rózi, Holczer Miklós, Magyar Szilárd Orsolya, Malinovszki András, Marton László, Máthé Krisztina, Patrika, Pónus Fanni, Schtrausz Ági, Sinkó Bori, Szögi Ádám, Sztrakota Róbert, Temesvári András, Tóth Szabi, Váry Nilla, Virágh György munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:00 ~ G Ras & Roots 4Ward
20:30 ~ LADÁNYBENE 27
22:00 ~ Tombola
TEREM:
22:00 ~ LOVE ALLIANCE:
Bosi feat. Mc Kemon & Busa P
CÖKXPON:
20:00 ~ Dr Analóg & Audiophil
21:00 ~ Jahfar & Haroon Ayyaz
23:00 ~ Mr Skunk
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Lee'n'gum
00:30 ~ Engineers Sound

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.15. csütörtök, BRINGA ÉS PUNK NAP

Kicsit álmoskásan indult a csütörtöki nap, ami nem csoda, hisz a hétköznapi rendezvénynapok általában így indulnak. Ez betudható egyfelől annak, hogy maguk a rendezők, és a vendégek is többnyire munka után érkeztek, másrészt ez az idei maratonnak már az ötödik napja volt, aminek a hatását nem kell magyarázni. Szerencsére az ilyenkor borítékolhatóan felbukkanó, a kerékpáros szunkultúrához tartozó vendégek friss vért hoztak a rendezvény életébe, felkavarva a - ha nem is álló - de lassabban csordogáló vizet.

Négy órától minden kerékpárral érkező számára nyitott volt a lehetőség, hogy művészi képet készíttethessen magáról és kedvenc drótparipájáról az Én és A Biciklim fotózás keretében. Ahogy az lenni szokott, az érdeklődés csak a későbbi órákban indult be, amikor az átélt élmények, és elfogyasztott italok hatására mindenki megfelelően szépnek találta már magát egy ilyen megmérettetéshez.

Öt óra után elkészült a Royal Fixi Club - GOLDSPRINT helyszín is, ahol bárki kipróbálhatta, milyen is egy görgőkre szerelt, így egyhelyben álló ‘örökhajtós‘ kerékpáron lenyomni 500 métert, hogy izgalmasabb legyen párban, egymás ellen versenyezve. A versenyek közötti lazulós, és a versenyek alatti darálós zenéket a rádió bringás műsorából, a Banditarádióból ismert DJ Bajtárs szolgáltatta.

Időközben elkezdtek befutni a mutánsbringa felvonulás résztvevői, ahol a széria gyártású teherkerékpárok és riksák mellett fellelhetőek voltak magaskerékpárok, és teljesen egyedi gyártású bringacsodák is. A mutánsbringa szépségverseny fődíját is egy ilyen nyerte el, és - bár díjat nem nyert- , de a közönség cukiságreceptorait megrezegtette a legfiatalabb versenyző katicabogár-kerékpár hibridje.

A bringaspecifikus programok végeztével beindultak a hajnalig tartó koncertek és DJ szettek is, ahol mindenki találhatott magának megfelelő zenei programot, akár az élőzenét, akár az elektronikus zenei műfajokat preferálja.

Köszönjük az önkéntesek Bari Jutka, Czabán György, Édes Balázs, Erményi Kinga, Etlinger Mariann, Fülöp Viktória Indi, Gabányi Attila, Gerhardt Erik, Gyarmati-Szabó Rózi, Győri Csilla, Lőrincz László, Marton László, Nagy Anita, Ofczianka Rita, Pálos György, Priksz Gábor, Rácz Ferenc, Rácz Ferenc, Sidlovszky Dóra, Simó Kata, Sinkó Bori, Sugár János, Szaki, Szalanics Zoltán, Szögi Ádám, Tóth Heinemann Zsófia és Tóth Szabi munkáját!

KERTI SZÍNPAD
17:00 Royal Fixi Club - GOLDSPRINT
Rakjátok meg nyélen!

KERTI SZÍNPAD:
19:00 ~ The Keeymen
20:30 ~ Dope Calypso
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ TUDÓSOK
00:00 ~ LOPUNK
TEREM:
20:00 ~ Bloody Holly And The RicketZ
21:00 ~ Dep’Art
22:30 ~ Yellow Spots
00:00 ~ DAVORIA
CÖKXPON:
20:00 ~ Soupire
21:30 ~ Bartha Márk Live
22:30 ~ Mákó Rozi live
23:30 ~ KIDWAR
00:30 ~ Ásványvíz2 DJ
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Benc b2b Akris 034
01:30 ~ Csokicsibész b2b FormatC

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.16. péntek, TILOS PARTY NAP

Köszönjük az önkéntesek Ápoló, Árvai Zoltán, Balogh Dávid, Batári Janka, Batári Sándor, Czabán Samu, Csaba Benedek, Csepregi Tímea, Gábor Dániel, Gábor Zsuzsa, Ginger, Hellenbradt Flóra, Horváth Ádám, Koch István, Lehoczky Zoltán, Nádor Liza, Nádor Liza, Nagy Anita, Petrács Panni, Proics Lilla, Sinkó Bori, Statev Melinda, Susán Eszter, Szolomájer Anita, Szögi Ádám és Takáts Gyöngyvér munkáját!

KERTI SZÍNPAD:
19:30 ~ Lenkke_
21:00 ~ SUNMA (band)
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ FREAKIN' DISCO
00:00 ~ BOBBY SHYZE (live)
01:30 ~ DJ TITUSZ
03:00 ~ BERNATHY (live)
TEREM:
21:00 ~ Flanger Kids
22:00 ~ OIEE
BEAT SAFARI:
23:30 ~ Parano!d
00:30 ~ MNDSCP
02:00 ~ Datalog
03:30 ~ Naut83
04:00 ~ Yorinobu
04:00 ~ SLDR
CÖKXPON:
20:00 ~ Ferenc Szanati
21:30 ~ Vmlavt Caesar (live)
23:00 ~ Zságer Balázs & Garpo (live)
00:30 ~ Siblicity (live)
05:00 ~ DJ PALOTAI
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Kisszántó
00:30 ~ Clairvo
02:30 ~ Minek & Minich

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.17. szombat, FIÓK-MARATON a RÁKÖCZI TÉREN

Reggel 9 órától hallgatók és műsorkészítők sokasága vár téged is a város egyik közponjában!


06.17. szombat, EKLEKTIK NAP

Köszönjük az önkéntesek Balogh Orsi, Barotányi Zoltán, Bartók György, Csák Róbert, Fabien Leblanc, Fülöp Viktória Indi, Grincsi Fruzsina, Hegedűs Rozi, Homolka Balázs, Kardos András, Kovács Erik, Majdán Kinga, Marton László, Nagy Anita, Oroszi Iván, Pánczél László, Sinkó Bori, Szögi Ádám, Tálos Lőrinc és Tóth Emese munkáját!

A Tilos rádióhoz rengeteg szálon köthető Anima Sound System fennállásnak 30. évfordulója alkalmából egy nagyszabású korszakátívelő műsorral érkezik ezúttal, számos klasszikus Anima dal közül néhányat Mitsoura Mónikával kiegészülve hallhatunk a Dürer Kert vadonatúj nagytermében.

KERTI SZÍNPAD:
19:30 ~ Perpētuum
20:30 ~ Hari_Drama
22:00 ~ Tombola
NAGYSZÍNPAD:
22:30 ~ Beat Dis
23:30 ~ Triola Gang
00:00 ~ ANIMA SOUND SYSTEM 30 feat. Mitsoura
01:30 ~ CADIK
03:00 ~ DJ PALOTAI
TEREM:
20:30 ~ Stone Sober
22:00 ~ YZZO
23:30 ~ TPSRPRT
01:00 ~ Iloh (FR)
02:00 ~ Obscenity State (UK)
03:00 ~ Akosch Warga
CÖKXPON:
18:30 ~ Olskee (FI)
20:00 ~ Aero
22:00 ~ Ohmikron
00:00 ~ GABRIEL LE MAR (D)
03:00 ~ Blez b2b Peter Bernath
DJ A KERTBEN:
22:30 ~ Tomanek & BeugróDj
00:30 ~ OBRONI
02:30 ~ Bahama Káosz

15:00 - 🪘 DjembeJAM! 🪘
Koradélutántól napnyugtáig közös ritmus tanulás és kötetlen örömzenélés djembével a középpontban, kiegészülve különféle ütőhangszerrel, a Dürer Kert mögötti réten!

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!


06.23. péntek, Fiók-Maraton Dunakanyar

Aadománygyűjtő akció a Zsengélő Café-ban (Dunakanyar/Verőce). A Tilos DJ-ket sok minden köti a Dunához, így nem is adódhatna tökéletesebb helyszín, mint a Zsengélő Café: a Gorka Múzeum tündérkertje és a hely atmoszférája tökéletesen passzol egy szép kora esti vörösen izzó naplementébe nyúló zenehallgatáshoz és tánchoz.

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!