BOSZNIA-HERCEGOVINA - zenék és történetek ★ az Experience Balkan alapítói a Tilos Rádióban

Népzene
2022.11.14. - 22:00
Lejátszás


2022. november 14-én, hétfőn 22 és 24 óra között ismét az Experience Balkan (Balkan Calling Egyesület) alapítói/vezetői a Tilos Rádió Népzenei műsorának vendégei:

Barátainkkal, a "Népzenei Műsor a Tilos Rádióban" ikonikus műsorvezetőivel beszélgetünk a csodálatos BOSZNIA-HERCEGOVINÁról 🙂
A műsorban különleges zenei csemegéket hallgathatunk, olyan dalokkal is készülünk Boszniából és Hercegovinából, melyeket a rádiók Magyarországon biztosan sosem játszottak!
A népzenei műsorban érdekes és különleges történeteket mesélünk az ebben a vendégszerető országban élő népek szokásairól, hagyományairól, kultúrájáról.
És természetesen bemutatásra kerülnek BOSZNIA-HERCEGOVINA legfontosabb látnivalói, épített emlékei, turisztikai célpontjai is, de kiemelt helyet kapnak majd az autentikus és interkulturálisan rendkívül érdekes helyszínek és tájegységek.
A "BOSZNIA-HERCEGOVINA" című műsor a Tilos Rádió és az Experience Balkan egy új sorozatának a 3. része, melynek célja a Balkán államainak (térségeinek) zenei környezetben történő bemutatása.

Az adásban elhagzott zenék:

Kérdéseket az Experience Balkannal és a programokkal kapcsolatban a balkan.calling@gmail.com emailcímre várjuk.