Utcarádió

Utcarádió

péntek 16:30-18:00

Az Utcarádió a tudatos városlakóké: a közösségek helyi értékeiért megszólaló öntevékeny polgárok ügyeivel foglalkozó műsor.

város
Feliratkozás

Betöltés...

Filozófia

Az Utcarádió a tudatos városlakóké: a közösségek helyi értékeiért megszólaló öntevékeny polgárok ügyeivel foglalkozó műsor. Elsősorban Budapest lakóinak az önrendelkezésük visszaszerzéséért folytatott akcióit és törekvéseit mutatja be. De egyre gyakrabban szólaltatunk meg kisebb városi közösségeket is. Mivel a civil aktivitás és az önrendelkezés rádiónk fontos értéke, ezért nem vagyunk teljesen semlegesek az ilyen akciók megítélésében. Mindig igyekszünk megismerni sok szempontot. A döntéshozók megkérdezése is beletartozik ebbe.

Miről szól a műsor?

A városi közösségi terek helyzetéről, aktivizálásról, a helyiek érdekeinek fókuszba állításáról, a városi környezet védelméről. A szellemi akadálymenetesítésről, és minden egyébről, ami beesik és beleillik ebbe a vonalba.

Kik csinálják?

Kemény Vagyim a Civilizáció-ból, a Ránki Juli a Szépkilátó-ból, Kertész Anna a civil kampányok felől - keverve vagy keverés nélkül.

Benne vagy?  

Mobil, skype, üzenet a fb-n https://www.facebook.com/utcaradio/ - és máris kapcsolatban leszünk. Betöltés...

Levél a műsorkészítőknek

Feladó

Tárgy

Üzenet