Tilos Rádió extra

Tilos Android alkalmazás

Kárpáti László Tilos Rádiós Android applikációjának 9.0-ás verziója.

Ez a TILOS rádió androidos alkalmazása. A programmal háromféle minőségben tudod hallgatni az online élő adást. Ha valami épp megzavar, akkor megállíthatod az adást vagy később az archívumból is visszahallgathatod!! Funkciók: élő adás hallgatása ( 256, 128 és 32kb/sec), műsorlista, műsorok részletei: leírás, időpont, műsorvezetők, legutóbbi adások, műsor kedvencnek jelölése, telefonálás az élő adásba gyorsgomb, az épp hallgatott műsor nevének kiírása, app vezérlése a notification bar-ból, app vezérlése widgetből, arcív adás címének kiírása, -Jack dugó kihúzásakor automatikus adásmegszakítás
bejövő híváskor automatikus adásmegszakítás, tablet támogatás! magyar mellett angol, német, szerb és spanyol nyelven.

Használjátok szeretettel Az alkalmazás itt letölthető!

Tilos Windows Phone alkalmazás

Gergely János Tilos Rádiós Windows Phone applikációjának 2.0-ás verziója.

Lehetőséged van az élő adás és az archívumban található műsorok hallgatására az interneten keresztül. A lehetőség a Tiéd, élj vele! Amennyiben hozzá akarsz szólni az adás menetéhez, ne habozz, hívd a műsort. Ha pedig szeretnéd felajánlani a segítségedet, arra is van mód!

Használjátok szeretettel! Az alkalmazás itt letölthető!

online hallgatottsági mutató

Az elmúlt 24 óra hallgatottsága itt nézhető:
24

A közvélemény kutatások adataiból megbecsült érték szerint az offline hallgatottság az online 50, de akár 200-szorosa is lehet. Vagyis, amikor 100 hallgató van online, az összességében lehet 5.000, de akár 20.000 hallgató is. A délelőtti szöveges műsorok esetében magasabb az online hallgatottság, míg délután emelkedik az offline.

Tilos logók

Önző, vagy önzetlen célokra, vektoros és más módon rajzolt Tilos logók! ITT letölthetőek