Resiliencia a munkahelyen és a partnerségen alapuló vezetés

Teszt és Lélek
2021.03.15. - 10:00
Lejátszás

resiliencia

Az Autogén Tréning (AT) egy hatékony relaxációs technika, amellyel teljes testi és lelki ellazulás érhető el, sőt, segíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait. Az AT módszerét sikerrel alkalmazzák különböző tünetek enyhítésére, például az asztma vagy magas vérnyomás kezelésére, illetve pszichés panaszok, például szorongás, vagy depresszió esetén.

Reziliencia: Lényegében azt a képességet jelöli, amely gyakorlásával az ember testi-lelki szenvedések, illetve nehéz élethelyzetek átélése után vissza tud térni egy eredeti, egyensúlyi állapotba.
Vendégeink létrehoztak egy programot, STRESSZCSÖKKENTÉS A MUNKAHELYEN néven,ami egy 10 alkalmas online csoport, relaxációval és problémafeldolgozással.

https://concordia-od.hu/online-stresszkezeles-program-autogen-treninggel

Beszélünk még a partnerségen alapuló vezetésről aminek alapja az együttműködés, az egyenlőség, a bizalom és a felelősség vállalás.
Valamint ahol fontos a felhatalmazás és bevonás: a közös részvétel a döntéshozatalban, kockázatvállalásban, nehézségekben és sikerekben, a csapat céljainak kitűzésében

A fenti két témáról valamint az eddigi vezetésfejlesztési,szervezetfejlesztési tapasztalataikról is beszélgetünk.

Tormássy Krisztina Pszichológus, Coach, Szervezet és Vezetésfejlesztési tanácsadó, Táncterapeuta

Wendler Patrícia Pszichológus, Coach, Szervezet és Vezetésfejlesztési tanácsadó, Pszichodramatista, Autogén Tréner