Ocztos István

OI

1962-ben született Budapesten, a 80-as években végzett építészmérnökként. Később mérnöktanári végzettséget szerzett. A tanítással a 2010-es évek elején került kapcsolatba. Több középiskolában oktatott szakmai elméleti tárgyakat. Emellett épületek tervezésével és festészettel foglalkozott. 10-nél több önálló kiállítása volt, még ennél is több csoportos tárlaton szerepelt képeivel. Díszlettervezés, látványtervek készítése, videókészítés szintén szerepelt művészi repertoárjában. Saját Youtube csatornát üzemeltetett.

https://www.facebook.com/ocztosstudio/https://www.redbubble.com/people/istvanocztos/shophttps://society6.com/istvanocztoshttp://www.istvanocztos.comhttps://www.behance.net/IstvanOcztosOI

feketelyuk
Ocztos István graffitije előtt, gerhes gábor az általa épített mozaikkal borított kőülőkén, a fekete lyuk megnyitása előtti napon. jóval azelőtt, ahogy a jelenleg futó kiscellis kiállítás konfabulálja a klub történetét. érdemes lett volna bevonni a valódi alapítókat: kistamás lacit, vörös demit, és említeni az azóta elhunyt Lehoczki Károlyt, aki egyébként a fekete lyuk logóját is tervezte. a Balkán Tourist és a 2. műsor zenekar többi tagját, pl. láng bambit, vagy Kirschner Pétert, akikkel együtt akkor rengeteget dolgoztunk a lepukkant pince kitakarításán és rendbetételén. azon túl, hogy a kiscellis kiállítás módszertanilag is roppant problematikus, (lásd: magyar narancs) egyszerűen átlépett a legfontosabb tényeken.
.

2. műsor ének, vokál, orgona: Ocztos István