Figuráns nevet a kínai négyes végén,avagy a nagy szignál-kereső műsor

Szakácstolvaj
2022.09.01. - 10:00
Lejátszás

Miért szerencsétlen szám Kínában a négyes? honnan származik a játék -Ki nevet a végén? mit csinál a figuráns? honnan ered a portéka? és amíg Imike szallonazsírt süt tudományosan, új jelentéssel bővül a csoroszlya,rizsszemek lepik el a sakktáblát és történelmi homályt kap az alkoholszonda.
Mióta bizonyított -és él a köztudatban a tektonikus lemezek mozgása(Alfred Wegener)vagy a DNS(Rosalind Franklin)?
Telefon eleveníti fel a gömbök térkitöltő képességét a kockában,majd zenei rejtvény jön a 23.percnél-frekvenciapályázatunk elbírálása, illetve a hiányzó szignál apropóján. Hétköznapi fülbemászók-MÁV utastájékoztató, közszolgálati rádiók dallamai.
Mire szolgált a MIDI szabvány?
Két napja halt meg M.Gorbacsov, kinek életművét árnyalja mondjuk a 91-es Litván beavatkozás, hatását jellemzi talán egy Kálvin -analógia.
Nadapra kirándulunk, a Fiumétól átszintezett magassági alappont érdekében, közben Piri Reis és Ptolemaiosz gazdagítja a térképészeti rejtélyeket, szó van a Mercator-vetületről, és hogy miért volt sokáig a legmagasabb hegy a Chimborazo.
honlapajánló:arcanum maps

11:10: COLOSSEUM:LOST ANGELES

Gázégetés,fáklyázás ,környezetpusztítás mesterfokon.
Mariupoli veszteségek drezdai mértéke.
Hans Rosling könyve valóságképünk torzulásáról,hiedelmek -rossz beidegződések okairól.
Mihez kezd az európai autógyártók 13 millió alkalmazottja egy elektrizált jövőben,ahol már nincs szükség kurblira,gyújtásállításra, tökéletesen illeszkedő szelepekre(ülésbe vagy fészekbe)?